headerfoto

Wij heten u van harte welkom bij Eeterij de Beleving!

Een vriendelijke bediening en lekker eten in een ongedwongen sfeer en speciaal als u met het hele gezin of familie uit eten wilt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dank zij onze binnen- en buitenspeeltuin kunt u bij ons heerlijk tafelen in een ongedwongen sfeer zonder dat u de kinderen hoeft te vermaken of rustig moet zien te houden aan tafel. Ze kunnen zich bij ons heerlijk uitleven in de speeltuinen terwijl u rustig met het overige gezelschap aan tafel kunt borrelen, eten en praten enz. Tevens hebben wij gratis WIFI in het restaurant en op het terras.

Wij hopen u gauw te mogen begroeten!

Faciliteiten kinderen:
kinderstoelen en stoelverhogers voor kleuters
verschoon ruimte
magnetron
binnenspeeltuin
trampolines
glijbanen
kleurmateriaal
ballenbak
kindermenu
buitenspeeltuin
zandbak
verjaardagsfeest arrangement
animatie op woensdag middag

ivm het corona virus zijn onderstaande activiteiten helaas niet mogelijk op dit moment!

Activiteiten:

Iedere 1e woensdagmiddag van de maand organiseren wij een kinderactiviteit, zoals gratis schminken voor kinderen of een kinderbingo. Volg onze facebook pagina om te zien wat er te doen is.

 

zaterdagmiddag: ouder – kind zwemmen van 13.00 t/m 16.00 uur

Meld u bij ons aan de bar en wij geven een bandje voor het zwemmen en dit kost    € 1,75 p.p.  bij inleveren van het bandje, krijgt u een bakje koffie of thee naar keuze en voor de kinderen een glaasje limonade.

Terras informatie:

Op ons terras is het heerlijk vertoeven gedurende het hele jaar als het zonnetje schijnt! Door onze tafels met openhaarden erin en de fleece dekentjes kunt u ook als de temperatuur minder is heerlijk buiten zitten. Er staan verdeelt over het hele terras platanen die op hete zomerdagen voor heerlijke schaduwplekken zorgen. Wij reserveren niet buiten op het terras!

Faciliteiten:
+/- 100 zitplaatsen inclusief diverse loungebanken en picknicktafels
parasol
tafels met openhaard erin
tuin
gratis WIFI
apart gedeelte voor feesten en partijen aan de zijkant
zicht op buitenspeeltuin                                                                                                    BBQ  terras aan de zijkant